Hlavní obsah
Článek

Je mladá, záhadně krásná a ještě se jí k tomu všemu výborně daří v soukromí i v práci! Táňa Pauhofová (31) patří v současnosti k nejobsazovanějším slovenským herečkám u nás, navíc získala dvě tak prestižní herecké role, že její méně úspěšné slovenské kolegyně (a že jich je!) pukají vzteky a závistí.

„Takové zprávy se ke mně dostávají. Člověk se nikdy nebude líbit každému, ne všichni vás budou mít rádi. Nedělám ale nic pro to, aby k tomu měli důvod. Nikdy jsem žádnou roli nikomu nesebrala, nikdy jsem se k žádné roli nedostala nečestným způsobem. Pokud někdo má potřebu ulevit si tím, že na někoho jiného přenese svou frustraci či smutek, to není můj problém,“ řekla Super.cz Táňa, která se snaží co nejmíň nechat na sebe závist kolegyň (a nejen jejich) působit.

„Často vás jiní odsoudí, hodnotí a jsou větší odborníci na váš život a vaše rozhodnutí než vy sami. Jediný způsob, jak se proti tomu dá bojovat, je snaha, abych sama taková nebyla. Častokrát mě takové chování velmi zamrzí, ale nic s tím neudělám. Snažím se ale obklopovat lidmi, kteří smýšlejí podobně jako já,“ tvrdí Slovenka, které se daří asi i proto, že na rozdíl od jiných kolegyň od našich východních sousedů nemá v češtině slovenský přízvuk.

A že jí ostatní mají co závidět! Nejdřív hrála hlavní roli v třídílném seriálu o událostech kolem smrti Jana Palacha Hořící keř, nyní bude představovat Lídu Baarovou ve stejnojmenném filmu. S tou si je prý podobná především v tom, že obě dělají svou práci s vášní. Jinak se s ní nechce vůbec porovnávat.

„Rozhodně to je obrovská lidská a profesní výzva,“ dodala půvabná herečka, která je prý šťastně zadaná, podrobnosti si ale s ohledem na ochranu svého soukromí nechává pro sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám