Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Objeví se před kamerou opět nahá, nebo neobjeví? Táňa Pauhofová, slovenská herečka, která dostala po dlouhém castingu hlavní roli v chystaném velkofilmu o prvorepublikové hvězdě Lídě Baarové (†86), se už kdysi objevila v Evině rouše ve filmu s Miroslavem Donutilem. I ve snímku o herečce opředené skandály (byla například milenkou Josepha Goebbelse, jehož představitel je slavný německý herec z Komisaře Rexe) ale o milostné scény se vší pravděpodobností taky nebude nouze!

„Jde vám o to, jestli se tam vysvleču donaha? Počkáme si. To je záležitost scénáře. Uvidí se, jestli se to natočí a zůstane to ve filmu,“ mlžila při rozhovoru pro Super.cz Táňa, která dorazila sice decentně oblečená, ale měla na sobě elegantní koženou sukni, která se přítomným pánům tuze líbila. Herečka ale mlžila trochu nešikovně, takže je jasné, že ve filmu nepředvede jen své přednosti herecké, ale i ženské.

„Nikdy není příjemné natáčet nahotu, ale když smysl má a natočí se to esteticky a co nejvíc bezbolestně, pak z toho není třeba dělat vědu. Nikdo se nesprchuje oblečený. Milovat se oblečený se sice dá, ale také to asi nikdo nedělá jen tím způsobem. Jistá nahota je přirozená, ale medializovat to nebo tabuizovat je zbytečné. Často jsou ve filmu o mnoho psychicky a fyzicky náročnější scény. Navíc jsme teprve měsíc před natáčením. Po premiéře vám k tomu klidně něco řeknu,“ odmítla prozradit podrobnosti Táňa, zdroje ze štábu ale slibují, že si diváci i po téhle stránce přijdou na své.

Aby roli získala, musela projít náročným castingem. „Ani na okamžik jsem nevěřila, že by to mohlo vyjít. Brala jsem to spíš jako cvičný výlet do Prahy. Když mi byla svěřena důvěra, na jednu stranu mě to nesmírně potěšilo, protože je velká výzva hrát tak fascinující ženu s takovým osudem, zároveň jsem ale dostala obrovský strach z očekávání, jestli je budu schopna naplnit. Navíc nemám pocit, že by se tomuto projekt přál jenom úspěch,“ dodala Táňa Pauhofová, která si o Baarové načetla a nakoukala snad vše, co existuje. Snaží se totiž na natáčení poctivě připravit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám