Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ve světovém šoubyznysu není snad rozdílnější pár, než jaký tvoří hollywoodská herečka Hayden Panettiere (25) a ukrajinský boxer v těžké váze Vladimir Kličko (38). Přestože je dělí 13 let a 45 centimetrů, z jejich lásky vzešla dcera Kaya.

Hvězda seriálu Hrdinové se maminkou stala počátkem prosince loňského roku, ale svůj poklad před světem dosud tajila. Teď se ovšem Hayden na sociální síti konečně pochlubila fotkou své roztomilé dcerky. Herečka dala před slibně rozjetou kariérou přednost rodině, ale tohoto kroku rozhodně nemusí litovat. Mateřství jí moc sluší, a fanoušci se nemusí obávat, že by ji na filmovém plátně už neviděli.

Panettiere narozením dcery definitivně potvrdila, že její vztah s Kličkem ustál partnerskou krizi. Hollywoodská blondýnka se do držitele zlaté olympijské medaile z Atén zakoukala už v roce 2009, ale jejich láska prošla zkouškou v podobě dvouletého odloučení. Po splnění mateřských povinností by se Hayden ráda dočkala svatby, na niž čeká od zásnub, k nimž došlo už v létě roku 2013.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám