Hlavní obsah
Článek

Ve filmu Vybíjená, který za pár dní přichází do českých kin, hraje postavu, kterou ztvárňuje po dvaceti letech Simona Krainová (51), krásná blondýnka Linda Bartošová, která zabodovala i v České Miss. Natáčení ani modeling ovšem nejsou jejím životním cílem. Jejím vzorem není modelka Simona, ale třeba zprávařka Daniela Písařovicová.

"Chci být novinářka. Tohle byla jen taková odbočka, která už se, myslím, nebude opakovat. Byla jsem na castingu a fyzická podobnost se Simonou byla zjevná. Proto mne vybrali," řekla nám s tím, že filmování bylo sice zajímavou zkušeností, ale zopakovat si ji nechce.

"Už přišel čas, abych se rozhodla, co chci dělat, protože určité věci se neslučují. Tak se asi budu držet novinařiny a film nechám zkušenějším a lepším," chce udělat tlustou čáru ve svém životě Bartošová.

"Studuji žurnalistiku a pracuji na ČT 24," upřesnila směr, jímž kráčí. Na obrazovce ji ale ještě vidět nemůžeme, čekání na postup není rychlé. "Čeká se dlouho, ale pro mne to není priorita, chci si projít tu cestu, pak mi bude možná i míň vyčítáno," vysvětlila, že nechce vysněnou kariéru získat jen díky svému vzhledu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám