Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Po čtvrteční výpovědi Nově, které dal sbohem ten samý den, co mu na účet přišly čtyři milióny korun coby honorář za výborně prodávanou kuchařku, si Ladislav Hruška (46) žije jako v ráji. Podle našich informací se uchýlil do Městce Králové do náruče maminky, která o něj pečuje jako o malého. A v hlavě mu šrotuje, co bude dělat dál!

„Láďa je tady doma u rodičů, máma se o něj stará. Spí dvanáct hodin denně, a když už vyleze z domu, všichni sousedé, kteří mu fandili, a že nás je tady hodně, kdo na něj byli a jsou pyšní, ho zastavují a říkají, jaká je škoda, že už ho na Nově neuvidí,“ dozvěděli jsme se od sousedů gurmánského experimentátora.

Hruška dostal dvouměsíční výpovědní lhůtu, po kterou se nesmí objevit ani v budově Novy, ale ani nastoupit nikde jinde. Má to svou logiku. Nova tak šikovně zapracovala na tom, aby mu pohasla sláva. Podle našich zpráv ale marně. „Jen co začne být prvního května svobodný, objeví se, co má za lubem. Lidé budou překvapení. Nova se nejvíc bojí toho, že vydá druhou kuchařku, ale myslím, že i na Barrandově budou překvapení. Jeho manažer absolvuje spoustu jednání denně a vypadá to, že Ládík se neztratí,“ přidala k tomu Hruškova kamarádka.

Jak by se mohl jmenovat Hruškův případný nový pořad?
Receptář Hruška nápadů
20,7 %
Kompoty Ládi Hrušky
3,2 %
Láďá pátrá, radí, informuje
6,5 %
Peklo na talíři II
69,6 %
Celkem hlasovalo 6351 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám