Hlavní obsah
Článek

Třicetiletý zločinec Jeremy Meeks z USA bude do listopadu tohoto roku za mřížemi. Navzdory tomu, že kouká na svět přes mříže a ostnaté dráty, vyhrál lukrativní kontrakt u prestižní modelingové agentury. Když Jeremyho zatýkací fotku loni zveřejnila policie, bylo jasné, že rysy v obličeji by tomuto muži mohla závidět většina modelů z přehlídek nejslavnějších návrhářů. Příští rok už Meeks bude mezi nimi.

Vyhrál kontrakt u společnosti White Cross Management, která mu zajistí pravidelný příjem a celkově až šest set tisíc dolarů (15 miliónu českých korun). Konečně se bude moct živit solidně. „Jsem teď díky tomu v pozici, kdy jsem schopen zajistit svou rodinu a opravdu změnit svůj život,“ pochvaloval si Jeremy v rozhovoru pro ABC News.

Meeksovi loni na podzim nabídla spolupráci také společnost Dogfart Productions, která se specializuje na porno, v němž spolu hrají muži a ženy různých ras. „Myslíme si, že Jeremy vypadá absolutně dokonale pro naše filmy,“ potvrdil mluvčí společnosti.

Podle televize ABC je však Jeremy velmi plachým mužem. Má syna a rodinu, posledních šest let se snaží žít spořádaně a klidně, ačkoli v minulosti se dopouštěl zločinných aktivit v rámci gangu.

Reklama

Další články

Načítám