Hlavní obsah
Článek

Modelka Vlaďka Erbová Řepková (42) se chystá na třetí plastiku prsou. Po dvou dětech se rozhodla opět navštívit plastického chirurga. "První operace nedopadla dobře a druhá byla pro mě ta zásadní. Nyní jsem ale po druhém dítěti vyhodnotila, že k profesi, kterou se snažím dělat, je další zákrok potřeba," řekla Super.cz Vlaďka.

"Druhá modelace včetně implantátů byla odvedená dobře. Akorát s Markuskem jsem přibrala 22 kilo, ale zhubla jsem 27 a odrazilo se to nejen v obličeji, ale i v oblasti prsou. U jednoho prsa mám větší pokles," vysvětluje důvod plastiky.

Můžeme se těšit, že si nechá modelka ňadra ještě zvětšit? "Jediná podmínka mého manžela byla, že menší prsa ne. Budou zhruba stejná. Já si taky nedokážu představit menší prsa, vždycky jsem je měla velká. Vážím 46 kilo, obří proto nebudou, to bych asi neunesla," usmívá se.

Ještě nedávno si přála třetí dítě, to ale teď odsunula na druhou kolej. "Třetí dítě teď zatím nechci. Když budu mít nová prsa, tak nemůžu mít přeci třetí dítě. Do budoucna možná, v nejbližší době ne," vysvětluje.

Plastickou operaci absolvovala na pražské klinice v pondělí. Nyní ji čeká období rekonvalescence. "Mám respekt. Vím jistě, že mě nečeká malinký řez, hojení a operace není snadná. Mám doma dvě děti, hodně bude pomáhat manžel. Osm týdnů Markuska tahat určitě nemůžu. Sice chodí sám, ale je to velký mazel, tak bude chovat spíš Tomáš," dodala hodinu před operací Vlaďka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám