Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivana Gottová (48) se už brzy objeví ve své vůbec první muzikálové roli. Na prknech Divadla Hybernia se pod dohledem režiséra Lumíra Olšovského pilně připravuje na roli těhotné prostitutky Jane v muzikálu Přízrak Londýna.

Zkoušky jsou v plném proudu a pracovitá Gottová zatím nevynechala ani jednu. Přeci jen totiž bude jako manželka Karla Gotta (†80) pod mnohem větším drobnohledem než ostatní protagonisté.

A to i přesto, že v muzikálu hraje menší roli. Na zkouškách se už Gottová několikrát ukázala bez make-upu a musíme uznat, že se jí manžel po ránu opravdu lekat nemusí. Přirozená tvář s absencí malovátek Ivaně zdaleka nenadělala takovou paseku jako u jiných celebrit, které by bez líčidel neměly raději vycházet ani ven s košem.

Předtím, než vstoupí na pódium, si muzikálovou prostitutku samozřejmě vezmou do parády v maskérně, aby na jevišti opět vypadala jako ze škatulky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám