Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gábina Partyšová (45) včera na plese poprvé ukázala svého nového partnera. Jediné, co prozradila, je jeho jméno. "Má nádherné jméno Daniel," řekla Super.cz a nic dalšího říct nechtěla. Nám se okamžitě podařilo vypátrat, že její nový pan božský je pohádkově bohatý podnikatel. Má ale rodinu.

Devětatřicetiletý Daniel Farnbauer je nejen pořádný fešák, ale taky neuvěřitelný pracháč. Působí v osmi společnostech. Je předsedou představenstva a také jediným akcionářem v jedné z nejvlivnějších českých finančních skupin, která ovládá pražský Obecní dům, a jejich aktivity by pojaly několik řádků textu. Dále je například jednatelem v pražském pivovaru a také ve třech developerských společnostech.

"Dan je fešák a navíc neuvěřitelně chytrý, zábavný a bohatý. Vražedná kombinace," řekl o Danielovi jeden z jeho známých. Zdálo by se, že Gábina našla opravdový klenot. Má to ale háček.

Vánoce totiž ještě slavil se svojí rodinou - ženou Lucií, dcerou a synem. Lucie na sociální síť během vánočních svátků pověsila fotografii šťastné rodiny. Pokud by po Novém roce nastaly manželské problémy, je jisté, že k rozvodu by ještě nedošlo. Ten v našem soudním systému trvá i několik let. A to nemluvíme o majetkovém vyrovnání. To se může táhnout roky...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám