Hlavní obsah
Článek

Věděli jsme to čtrnáct dnů, naivně jsme však doufali, že si Nova svou největší hvězdu utéct nenechá. Přesto se to stalo. Ladislav Hruška (46), v současné době bezesporu největší televizní celebrita Česka, končí na televizi Nova! Jak Super.cz již uvedl, za vším má být údajně nedůstojné jednání jeho dosud domovské stanice, která mu měla prý nabízet prakticky urážející podmínky nové smlouvy.

Ladislav Hruška neunesl tlak, který na něj Nova vyvíjela v souvislosti s novou smlouvou, a raději se rozhodl odejít z dusna, v kterém se mu v posledních týdnech příšerně pracovalo! „Když se po neplaceném volnu vrátil do práce, necítil se tam vůbec dobře a i vařit musel u kamarádky. Někdo z Novy dal novinářům jeho soukromou adresu, kde bydlí a vaří, a on se tam už necítil bezpečně,“ svěřil nám kamarád Ládi.

A proč vlastně odchází? Nova ho od začátku roku tlačila do podepsání nové a prý nevýhodné smlouvy na Rady ptáka Loskutáka a hlavně na další dva díly kuchařky, která překonala všechny historické rekordy v prodejnosti. Když se rozhodl na místě nepodepsat a svěřit složité právnické formulace k prostudování advokátům, bylo zle.

„Zastavovali ho snad ob hodinu na chodbách a moc na něj tlačili, aby podepsal. Tím ho dostali do stavu, kdy radši na týden z televize utekl, aby měl čas o všem přemýšlet. Když se vrátil zpátky, makal, jako by se nechumelilo, ale už byl rozhodnutý, že v takové atmosféře dál pracovat nebude. A teď to tedy položil,“ přidala informace jeho kamarádka.

Podle ní paradoxně nešťastný a nerozhodný Hruška ve finále šéfům přes to všechno naznačil, že podepíše i podmínky, které vnímal jako urážlivé, protože si práci gurmánského experimentátora zamiloval, jeho televizní šéfové se ale začali chovat netečně, zrušili i jednání s vydavatelem kuchařek, a tak si Láďa sbalil svých pár hrušek a rozloučil se.

A jen tak pro zajímavost: o pořad Rady ptáka Loskutáka, který dřív moderovali Gondíci, přišel prý po našem článku, v němž jsme jako první nepodlehli vlně divných článků o Hruškovi a lžím o jeho hospitalizaci v blázinci a naopak jsme napsali věci tak, jak se mají.

„Můžu potvrdit, že Láďa Hruška požádal o ukončení pracovního poměru s televizí Nova, do budoucna mu přejeme hodně úspěchů,” sdělila mluvčí televize Anna Suchá a dále nastínila, že pořad o levném vaření odchodem Hrušky neskončí: „Těšíme se na další recepty od diváků, kteří si oblíbili naši rubriku Levně a chutně, a mohu je ujistit, že o ni nepřijdou.“

Co říkáte na odchod Ládi Hrušky z Novy?
Asi je to fajn chlap, ale dost bylo kůžiček!
4,1 %
Nova se zbláznila, Láďa mi bude chybět!
19,7 %
Nijak mě to netrápí
70,2 %
Škoda ho, měl charisma, nemá ho kdo nahradit
6 %
Celkem hlasovalo 26004 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám