Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po čtyřech měsících opustila Lucie Hadašová (37) dům, nechala svou maminku hlídat dcery a vyrazila do společnosti. Využili jsme proto příležitosti a vyzpovídali ji.

Daří se Lucii stále kojit mladší dceru Vanessu? „Chci kojit tak dlouho, jak to jenom půjde. Přece jen je to prospěšné pro miminko a kontakt s mimčem je tak krásný, že se mi nechce vůbec přestávat,” nechala se slyšet Hadašová, která byla hostem prezentace inovačních novinek na praní. „Pro mě by bylo ideální, kdybych mohla kojit po dobu prvního roku. Zatím dělám všechno pro to, aby to mezi námi fungovalo,” dodává modelka.

Lucie si po vítězství v soutěži Česká Miss nechala chirurgicky zvětšit poprsí. Nebyla to ale zbytečná investice, neboť její přednosti ani po dvou dětech nepřišly k úhoně. Díky kojení ale strádá její pověstná blond hříva. „Samozřejmě pociťuji vedlejší efekty kojení, jako je odvápnění kostí a padání vlasů. Přece jen nestíhám jíst tak kvalitně, jak bych chtěla. Do mimča jde všechno,” krčí rameny Lucie.

Česká Miss 2007 měla vždy extrémně husté a dlouhé vlasy, a tak ve výsledku nedošlo k razantní změně. „Připadám si, že mám na hlavě jen tři vlasy,” s humorem komentuje Lucka Hadašová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám