Hlavní obsah
Článek

Herečka Simona Stašová (69) už brzy vstoupí do elitního klubu hereckých šedesátnic. Dcera Jiřiny Bohdalové (92) ale i ve svém věku pořád vypadá výborně a od natáčení legendárních Pelíšků se takřka nezměnila.

A snad právě díky neutuchající vitalitě, a samozřejmě vynikajícím hereckým schopnostem, Stašovou uvidíme v premiéře italské komedie s hořkou příchutí s všeříkajícím názvem Vím, že víš, že vím, kterou 7. března uvede Divadlo ABC.

Jejím divadelním manželem totiž bude o čtrnáct let mladší Michal Dlouhý (46), což si Stašová náležitě užívá, protože na ni Dlouhý v divadelní hře musí i žárlit.

„Co si herečka v šedesáti letech, které zanedlouho oslavím, může víc přát, je to prostě fajn,“ pochvalovala si Stašová, která si italskou komedii autorů Rodolfa Sonega a Renata Giordana sama vybrala ke svému jubileu.

K Michalu Dlouhému Stašová skvěle pasuje. Na tiskové konferenci se k němu roztomile tulila a nechyběl ani "manželský" polibek. Diváci se podle slov Stašové mohou těšit na komedii plnou překvapení, zvratů, krásných lží, bouřlivých scén i italského humoru.

Související témata:
Divadlo ABC

Reklama

Další články

Načítám