Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Moravskoslezské Prostřeno už přineslo několik konfliktů, ale to nejlepší teprve přijde. Spor mezi Žanetou a Pavlem v pátek vyvrcholí způsobem, jaký se v tomto pořadu jen tak nevidí.

Po mírumilovných sériích konečně nastalo pořádné drama. Na Ostravsku se totiž sešla partička, již netvoří jedinci stejné krevní skupiny. Vzájemné popichování dokonce přeroste v situaci, kdy se soutěžící nesnesou ani u jednoho stolu. Vztah mezi Pavlem a Žanetou se dokonce tak vyhrotí, že si maminka na mateřské dovolené raději přinese vlastní jídlo. A to se pochopitelně sebevědomému hostiteli nebude vůbec líbit.

„Prostě reje, reje, šroubuje, přikládá polínka do ohně, vytáhnu svůj dnešní trumf,“ zdůvodnila Žaneta nečekaný tah, který ji ovšem stál místo u stolu. Pavel ji slušně požádal, aby se sbalila a šla si jídlo z nosiče sníst do vedlejší místnosti.

Žaneta není v kolektivu oblíbená, a tak při jejím odchodu nikdo se soutěžících neprotestoval. „To, že si to promyslela dopředu a na večeři šla s tím ešusem a batůžkem, to je pro mě něco neodpustitelného,“ dodala na adresu největší provokatérky Hana. Žaneta má jediné štěstí, že soutěžící její vaření obodovali už v úterý. Jinak by si takové scény zajisté nemohla dovolit.

Kterého strávníka z Prostřena byste ke své domácí tabuli určitě nepozvali?
Žanetu
83,8 %
Pavla
9,3 %
Ivetu
1,8 %
Hanu
2,9 %
Joviho
2,2 %
Celkem hlasovalo 12914 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám