Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku Ilonu Csákovou (53) už jsme na muzikálových prknech neviděli roky. Naposledy si zahrála hostinskou v Katu Mydlářovi. "Ale nehrála jsem ji dlouho, protože jsem otěhotněla s druhým synem a mateřství u mne má před prací přednost," řekla nám Ilona.

Nyní se na prkna, která znamenají svět, vrátila v roli královny Viktorie v chystaném muzikálu Přízrak Londýna. "Nejdříve jsem se rozhodla se rozmnožovat, ale kluci už povyrostli, oba chodí do školy, Daniel začne příští rok už chodit do 1. třídy, a tak už se to dá zvládat. A po třech letech jsem zase tady. Od Lumíra Olšovského jsem přijala nabídku zhostit se této role," svěřila.

Na sedmdesátiletou panovnici ale podle našeho názoru vypadá dost mladě. "Budou mne muset víc líčit, abych vypadala starší," krčila rameny zpěvačka, která ovšem kvůli muzikálu v Divadle Hybernia musí pendlovat mezi Prahou a Brnem, kde se usadila.

"Zapustila jsem tam kořeny, ale stíhám to, protože mám báječnou rodinu, úžasného manžela a skvělou babičku s dědou. Velmi mi pomáhají a podporují mne. Mám sice jednu z velkých rolí, ale není zase tak nadupaná, tak jsem navíc mohla do toho rozjetého vlaku nastoupit o něco později," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám