Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Australský magazín Woman’s Day přišel se ‚zaručenou informací‘ o tajném scházení herečky Emmy Watson (34) s britským princem Harrym (39). Ten měl údajně koncem loňského roku hvězdě Harryho Pottera napsat e-mail po jejím rozchodu s Matthewem Janneym a pozvat ji na rande. A u jednoho prý rozhodně nezůstalo. Princ je podle zdroje magazínu do elegantní brunetky zamilovaný. Informaci okamžitě převzala řada světových médií, i když zatím spíše v rámci spekulací.

Filmová Hermiona se měla sblížit s v pořadí čtvrtým čekatelem na britský trůn během společné párty s dvanácti dalšími přáteli a od té doby se prý tu a tam vídají na ‚tajňačku‘. Na sociálních sítích se hned vyrojily vtípky, že Emma přesedlala od ryšavého Ruperta Grinta (Rona Weasleyho v Harrym Potterovi) k dalšímu zrzkovi. Herečka však podle očekávání veškeré domněnky již stačila popřít.

Případnému románku však hraje do karet i to, že Harry je od loňského dubna, kdy se rozešel s Cressidou Bonas, oficiálně volný. Watson už tak někteří vidí i jako potenciální princeznu. Pokud by se tak opravdu stalo, platilo by u Harryho pořekadlo, že muži milují blondýnky, ale žení se s brunetkami...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám