Hlavní obsah
Článek

Zatímco ještě nedávno Romana Jákl Vítová (46) s manželem Petrem s úsměvem a v objetí pózovali fotografům na Plese v Opeře, kde kvůli zimě bývalé rosničce ztuhl nejen úsměv na rtech, ale i něco úplně jiného, teď se k sobě nepřiblíží víc než na dva metry. A o nějakém tom líbání nemůže být ani řeč. Romana je teď izolovaná doma, nemůže mluvit a musí oželet i premiéru napjatě očekávaného Jáklova filmu Ghoul.

Petr se poslední týdny věnoval především přípravám premiéry svého thrilleru, s manželkou se na veřejnosti objevil jen dvakrát, poprvé právě na Plese v Opeře, podruhé na otevření ledové plochy ve Štěrboholech. Teď má o svou ženu trochu strach.

Jáklovou totiž postihl těžký zápal plic. „Manželka má vysoké horečky a léky zatím moc nezabírají, je velmi vyčerpaná. Původně měla být s holkama na horách. Teď budeme rádi, když si s dětmi stihneme aspoň zabruslit, než nám prvního března zavřou jejich oblíbené kluziště. Když se totiž ledová plocha otvírala, byla pro změnu nemocná Sofinka,“ popsal nám Petr aktuální situaci.

Protože se ale plně musí věnovat premiéře, která je už 26. února, péči o děti převzali Romaniny rodiče. „Dcery odjely s babičkou a dědečkem do Rodova. Užijí si tam jarní prázdniny a ještě si je prodlouží,“ dodal vyčerpaný hromotluk, kterého ničí osmnáctihodinový zápřah denně.

Reklama

Další články

Načítám