Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká se mu král péřovek, ale klidně by se mu mohlo přezdívat například král břišních svalů. Michal Janotka z Primy má totiž skvěle tvarované tělo. Opaloval jej na dovolené na Srí Lance.

Tam odcestoval se svojí partnerkou, rovněž moderátorkou Sandrou Parmovou. Dva týdny si užívali teplého počasí, cestování, ochutnávání, opalování a klidu od práce a velkoměstského ruchu. „Na samotném začátku jsme byli úplně bez internetu. To jsme vážně zapomněli na všechno, a hlavně Michal, který pořád kontroluje důležité webové stránky, si opravdu odpočinul a vypnul,“ pochvalovala si Parmová.

„Pobývali jsme na jihu Srí Lanky, kde to sice působí jako ráj na zemi, ale na druhé straně je to místo, které budí respekt. Přesně před deseti lety tady devastovala okolí vlna tsunami. Zahynuly tu tisíce lidí a člověk si při pohledu na ty trosky domů, co jsou pořád v okolí, uvědomí, jak obrovská a ničivá síla to musela být,“ dodala Sandra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám