Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, dozvěděli jsme se, že údajná zájemkyně o dům Ivety Bartošové (†48) začala dostávat výhrůžné zprávy od vdovce po zpěvačce, kterému se nelíbilo, že by vilu místo něj (chce v ní prý vybudovat mauzoleum pěnice) získal někdo jiný. „Rychtáře se bojím. Už se ke mně i dobýval. Ten dům raději nechci,“ hodila nyní zpátečku Martina Králíková.

Zatímco ta ze sebe dělá oběť vyhrožování vdovce, objevují se náznaky, že sama možná nebude úplně v dokonalé kondici. Redaktora Super.cz obvinila ze zničení života, když si ji odmítl přidat na sociální síti mezi přátele, stěžuje si na medializaci své osoby (přitom sama bombardovala redakce, ať o ní napíší), navíc web Šíp přišel s esemeskami, které posílala zase ona Rychtářovi. A jejich tvrdý a sprostý obsah opravdu neukazuje na to, že by je psala slušná dáma. Nicméně ani to neospravedlňuje Josefa Rychtáře (65), který mohl udržet nervy na uzdě.

Případ má prý řešit kriminálka, je ale otázkou, zda se po vyhodnocení důkazů bude opravdu jednat o trestný čin nebezpečného pronásledování, za nějž by Rychtářovi hrozil další trest.

Super.cz se ozvala i správkyně fanklubu Bartošové, o níž Králíková tvrdila, že z ní podvodem vymámila adresu, aby ji mohla předat Rychtářovi. Zaslala nám textovky, z nichž vyplývá, že první kontakt uskutečnila Králíková, jež v nich tvrdí třeba i to, že ji v cizině chtěli zabít teroristé.

„Mám od ní asi dvě stě esemesek, otravovala voláními a zprávami ve dne v noci,“ tvrdí Renata Musálková.

Naše redakce kontaktovala i bratra Artura Štaidla, advokáta Jiřího Štaidla, aby potvrdil, či vyvrátil tvrzení Králíkové, podle níž má být její rodinný známý a měl sám chtít, aby od Artura vilu odkoupila. Odpovědi jsme se ale bohužel zatím nedočkali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám