Hlavní obsah
Článek

Ve čtvrtek se premiéry Padesáti odstínů šedi dočkal i Londýn. Do Leicester Square se sjela řada nejen britských celebrit. Účast nevynechali ani Jamie Dornan a Dakota Johnson. Ta sice potěšila mužskou část osazenstva róbou s hlubokým výstřihem od značky Yves Saint Laurent, ale vedle odvahy zpěvačky Jamelie nejspíš bledla závistí i jako hlavní hvězda večera.

Čtyřiatřicetiletá interpretka hitu Superstar nebo No More se toho večera postarala o pozdvižení, když jako maminka dvou dětí přišla snad v nejvíc sexy modelu ze všech přítomných dam. Odhalila jak pevná stehna, tak naditý výstřih. To vše pod rouškou romantických květinových výšivek, které červené saténové minišaty pokrývaly.

Zpěvačka má ze vztahu s hudebním producentem Terrym Wallenem čtrnáctiletou dceru Teju a s fotbalistou Darrenem Byfieldem ještě devítiletou Tiani. Naposledy o sobě přitom dala vědět ve zcela jiných souvislostech. Koncem roku 2013 promluvila o svém tříletém soužití s partnerem, který ji v minulosti často fyzicky napadal.

Reklama

Další články

Načítám