Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Na Nově dnes nezůstává kámen na kameni! Po zprávě, že v Prásku nahradí dosavadního moderátora Novotného s vadou řeči Gabriela Partyšová (45), přichází i další a o nic méně šokující. Už byla prakticky ruka v rukávě mezi stanicí a její největší současnou hvězdou Ladislavem Hruškou (46), který měl po Daliboru Gondíkovi a Adéle Gondíkové (50) převzít pořad Rady ptáka Loskutáka, jenže vše je jinak. Kdo jde na obrazovku místo něj?

Jak Super.cz již informoval, nedávná Hruškova neplacená dovolená měla jako jednu z příčin to, že odmítal podepsat podle něj nevýhodnou smlouvu s Novou. Podle našich zpráv ho údajně na Barrandově tlačili k tomu, aby vzal za moderování Loskutáka směšný honorář, tomu se však bránil (příčinou sporu byly i dohady o podílu Ládi na zisku z druhého a třetího pokračování veleúspěšné kuchařky, ale to je teď vedlejší).

Vedení stanice evidentně došla trpělivost a narychlo si plácla s další figurkou, která na Nově působí dokonce už od samého počátku. Řeč je o herci Petru Rychlém. Nejdříve na nejsledovanější televizi měl bláznivý pořad Rychlý prachy, léta už ale přitahuje k obrazovkám diváky coby doktor Čestmír Mázl v Ordinaci v růžové zahradě.

„Tuto informaci nemohu ani potvrdit, ani vyvrátit,“ sdělila k tomu Super.cz neurčitě tisková mluvčí Novy Alžběta Cimová. Naše zdroje ale hovoří jasně: smlouva je podepsaná, Rychlý pořad určitě převezme.

Reklama

Další články

Načítám