Hlavní obsah
Článek

Známá je hlavně jako moderátorka, ale aktuálně by se ráda více prosadila ve své původní profesi zpěvačky. Emma Smetana (36) ještě ani nedokončila své debutové album s producentem Jiřím Burianem, a už koncertuje pro dvoutisícové publikum. Kráska s laníma očima dostala příležitost předskakovat na koncertu Gorana Bregoviće.

Ještě před samotným vystoupením byla zpěvačka velmi nervózní. Je sice zvyklá vystupovat v muzikálu Lucie, větší než malé množství lásky před publikem, ale na takový dav, který ji čekal ve Fóru Karlín, přece jen není zvyklá. „Jistým osvobozením pro mě byla už Lucie, ve které druhým rokem zpívám hlavní roli. Nicméně odblokovat ten velký strach a pustit se do sólové dráhy zpěvačky, se mi podařilo až teď. Jsem hrozně zvědavá na reakce lidí, a věřím tomu, ze si moje hudba najde své posluchače,“ říká Smetana, která se hodlá zaměřit na fanoušky, kteří poslouchají interprety typu Adele, Sama Smithe nebo Bruna Marse, a kromě toho mají rádi třeba Beatles.

Poté, co Emma se svou kapelou odehrála sedm písní, tak sršela nadšením. „Lidi tleskali, tančili a já jsem byla v sedmém nebi,“ svěřila se nám se svými čerstvými pocity Emma.

Emma Smetana se s Goranem Bregovićem nikdy předtím osobně nesetkala, ale viděla jeho vystoupení například předloni na karlovarském filmovém festivalu. Jeho hudba word music je jí ale blízká, a to i z toho důvodu, že se její otec deset let staral jako manažer o Věru Bílou, která ostatně s Bregovićem také koncertovala na různých festivalech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám