Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když by jeho život v posledních letech klidně stál za vytvoření scénáře a natočení filmu, na 59. Film Party Zdeněk Macura (49) pozván nebyl. Přesto samozvaný ochránce žen nic zlého netuše, a bez pozvánky, dorazil.

Kdo ví, zda chtěl opět rozdávat svoje proslavené letáčky, anebo jen svěřit médiím, jejichž přítomnost se dala očekávat, novinky ze svého života, nicméně jistý v kramflecích si nebyl. Když dorazil se zpěvačkou Marií Pojkarovou (68), jen krátce zapózoval a pak se umístil do temného kouta restaurace, kde večírek probíhal, a jal se očekávat věci příští.

Dlouho se ale nenačekal, než k němu dorazil dvoumetrový svalovec s tím, že není zapsán na guest listu, a pokud nechce, aby byly nějaké problémy, ať si sbalí svých pět švestek a kouká se po anglicku ztratit.

"Paní Pojkarová pozvána byla, ale on nikoli a nemáme zájem o publicitu tohoto typu," vysvětlili nám náhlý odchod Macury organizátoři, ještě než začal oficiální program k představení nového filmu Petra Jákla Ghoul. Ten byl natočen ve spolupráci s hollywoodskou produkcí a vypráví příběh jiného obyčejného človíčka, ukrajinského kanibala Andreje Čikatila.

Reklama

Další články

Načítám