Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Budou tyhle obří vnady brzy minulostí? Zpěvačka Dannie, která se pyšní přírodními sedmičkami, ale také pořádným pozadím, se dala do hubnutí. Pod dohledem lékařů postupně shazuje kila a jde jí to parádně.

Dannie sestavil lékař přesný hubnoucí program podle jejích krevních výsledků. Pod jeho dohledem shazovala kila deset dní, režim však musí dodržovat i doma, kde v hubnutí pokračuje. A z výsledků je nadšená. Za měsíc má dole 11 kilogramů, z toho 9,5 kilogramů tělesného tuku.

"Zbavila se více než dvaceti procent velmi nebezpečného vnitrobřišního tuku, což má mimo jiné i skvělý vliv na její srdce a cévy, na tělesných obvodech v pase zredukovala celkem 10 centimetrů a přes boky dokonce 13 centimetrů," řekl Super.cz dietolog Pavel Suchánek, který stojí za výsledky hubnutí známé zpěvačky.

"Jsem nadšená. Už obléknu i oblečení, které jsem roky nemohla. Hlavně saka. Určitě ještě nekončím. Ale vyzáblina ze mě nikdy nebude. To bych ani nechtěla," dodala Dannie.

Reklama

Další články

Načítám