Hlavní obsah
Článek

Moderátorce Televizních novin Lucii Borhyové (45) mateřství značně prospívá. Maminka šestiletého syna Lucase po porodu dcery Lindy opět neuvěřitelně rozkvetla a sluší jí to jako málokdy předtím. Blonďaté moderátorce samozřejmě přidává na elánu i mladší partner a tatínek malé Lindy Michal Hrdlička.

Borhyová ale nemyslí jen na svou rodinu. Moc dobře ví, že ne všechny děti mají takové štěstí, že jsou zdravé jako rybičky. Společně s dalšími oblíbenými tvářemi Novy se proto v zapojila do projektu Dobrý Anděl a podpořila děti s onkologickým nebo jiným těžkým onemocněním.

Výsledkem jsou krásné fotografie, na kterých novácké tváře ochraňují děti v rolích andělů. Při dalším setkání jim pak malí pacienti domalovali andělská křídla a až pak se jedinečné fotografie vzniklé loni v listopadu dostaly k dětem a jejich rodinám.

"Celá koordinace focení byla poměrně náročná, dorazily k nám děti z celé republiky. V koutku duše jsme doufali, že i naše vybrané dvojice, osobnost a dítě, si budou společně rozumět. A vyšlo to!" popisuje průběh focení PR koordinátorka Marika Mazáková.

Kromě Lucie Borhyové se andělského focení zúčastnily také oblíbené herečky Dana Morávková (52) z Ordinace v růžové zahradě či Hana Maciuchová (†75) z Ulice. A chybět nemohla ani hvězda Počátků Nela Boudová (56).

"Pro mne je ctí být součástí projektu, sama mám děti a neumím si představit, že by se do podobné situace mohly také dostat. Je skvělé, že díky organizované pomoci zvenku pro ně existuje aspoň nějaké řešení nebo východisko," vzpomínala na svou nedávnou fotoseanci s malou modelkou Boudová.

Reklama

Další články

Načítám