Hlavní obsah
Článek

Ples v Opeře je jednou z mála společenských událostí, které jsou svázány striktním dress codem. O této akci si můžete myslet cokoli, ale pokud už se člověk rozhodne navštívit tuto společenskou událost, měl by přijmout pravidla hry - tedy důstojné šaty s dlouhou sukní, případně zahalené paže či rukavičky.

Je proto zarážející, že když už Hanka Kynychová (55) přicházela do opery, tak si byla vědoma toho, že výše zmíněné podmínky nesplňuje. „Tyto šaty se dají pochopit trošku kontroverzně,“ nechala se slyšet cvičitelka. Kynychová, která oblékla transparentní model, pod kterým se rýsovalo něco jako cvičební body, nepochopila, že typ akce Plesu v Opeře si ale žádné kontroverze nezaslouží. „Uvidíme, jak se to bude líbit těm, kteří mě budou hodnotit, tedy jestli mě vůbec budou hodnotit, protože sem má přijít více tváří, které budou mít mnohem zajímavější modely, než mám já,“ dále uvedla.

Známé cvičitelce se pod nelichotivým modelem rýsoval nejen zadek, ale do prostoru jí čněly také bradavky nekryté spodním prádlem. „V tom foyer je trošku zima, a jelikož tu stojím už nějakou tu chvíli, tak bych musela dát ruku tak, abych nepohoršovala,“ smála se Hanka.

Reklama

Další články

Načítám