Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Měla vše, o čem může žena snít... Geny po matce modelce dovedla Yasmine Bleeth ideálně využít v kultovním seriálu Pobřežní hlídka a jako protipól blonďaté Pamely Anderson v roli Caroline Holden sklízela body. I když v castingu na sexy záchranářku sehrála roli především její dokonalá postava, pyšnila se i krásnými vlasy a obličejem. I proto už v deseti letech natáčela reklamy na šampóny a později si ji jako svou tvář vybral i jeden kosmetický gigant. Jenže pak se to celé nějak zvrtlo...

Yasmine se poprvé ve filmu objevila ve dvanácti letech a od šestnácti hrála v seriálu One Life to Life. Její hvězda stoupala převážně v době Pobřežní hlídky a jako součást hereckého osazenstva se v druhé polovině 90. let pravidelně objevovala v nejrůznějších žebříčcích nejkrásnějších žen světa.

Jen málokdo tehdy věděl, že problémy s alkoholem a drogami jí pomalu přerůstají přes hlavu. V roce 2000 poprvé nastoupila na odvykací kliniku Promises, kde se léčila ze závislosti na kokainu. Tam také zapomněla na svou bývalou lásku Matthewa Perryho a seznámila se s Paulem Cerritem, který zde rovněž odvykal. „Říkali, že první rok, co budu čistá, nemám začínat žádný vztah, zvlášť ne s někým z programu, ale s Paulem jsme se do sebe hned zamilovali,“ vzpomínala v jednom rozhovoru herečka. O dva roky později se v Santa Barbaře vzali a jsou spolu dodnes.

Jenže jak mohlo takové partnerství dopadnout... Půl roku po jejich odchodu z kliniky měli Yasmine a Paul autonehodu, oběma v těle ještě koloval kokain. Drogy byly nalezeny i v autě a druhý den i na jejich hotelovém pokoji. Herečka vyfasovala dvouletou podmínku, sto hodin veřejně prospěšných prací a tučnou pokutu.

O své závislosti napsala v roce 2003 třístránkovou zpověď do časopisu Glamour nazvanou Zpátky z drogového pekla, kde vyprávěla o léčbě, neustálém boji nic si nevzít a také o tom, že pět dní v kuse nespala a jak během focení pro časopis pod vlivem kokainu zkolabovala. Dnes s manželem svádějí každodenní boj, aby zůstali čistí, ale jejich minulost se na nich nevratně podepsala.

Reklama

Další články

Načítám