Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Obrovský vzestup popularity a minimum volna si vybraly svou daň. V současné době nejpopulárnější televizní kuchtík Ladislav Hruška (46), který sám sebe nazývá spíš gurmánským experimentátorem, si po Novém roce musel vzít na Nově dlouhé neplacené volno, aby se dal do pořádku. Podle jeho kamarádů měl trochu pocit vyhoření a přemýšlel, jestli vůbec dál pokračovat v úspěšném tažení televizními obrazovkami. Titulky víkendových médií ho ale posílaly rovnou do blázince, což je nesmysl. Teď už je prý zase ve formě a zpátky v práci. „Jsem v pohodě!“ tvrdí Láďa.

O tom, co se stalo, nechce hovořit. Prý nesmí.

„O důvodech volna nemohu mluvit. Musím ctít mlčenlivost, diskrétnost a každopádně loajalitu, k níž jsem se zavázal vůči svému zaměstnavateli,“ řekl Super.cz tajemně Hruška. Jako by ho snad k volnu donutila Nova, což ale podle našich zpráv rozhodně není pravda, požádal o něj sám, aby si srovnal myšlenky v hlavě.

Jak jsme se dozvěděli, potřeboval prý přemýšlet, zda ho práce, kterou teď dělá a jež mu vynesla nejen slávu, ale i slušný balík peněz, dál naplňuje. A zdá se, že naštěstí pro televizní diváky se rozhodl pokračovat!

„Už jsem zase v pracovním procesu, jedu točit vaječnou tlačenku, po volnu plný sil a energie,“ dodal odpočatý a posilovnou zocelený Hruška, který volno trávil s rodinou v rodném Městci Králové.

Reklama

Další články

Načítám