Hlavní obsah
Článek

Popová veteránka Madonna se nechce vzdát svého trůnu za žádnou cenu, a tak na stará kolena předvádí stejné kousky jako v 80. letech, kdy zahájila kariéru. Co se ovšem tehdy jevilo jako odvážná provokace, dnes působí jako zoufalá snaha vyrovnat se o dvě generace mladším kolegyním.

Madonna (65) už sice dávno patří do muzea pop music, ale stále se snaží publikum přesvědčit o tom, že i po padesátce může vystupovat jako sexsymbol a hvězda taneční hudby. Na udílení cen Grammy sice žádnou trofej nezískala, ale strhla na sebe nejvíce pozornosti. A to bohužel tím nejhorším způsobem. Madonna se totiž potřebuje před vydáním alba Rebel Heart zviditelnit, a důstojnost musí jít stranou.

Hudební ikona, jejíž renomé s přibývajícím věkem prudce klesá, se vyznamenala už při příchodu na slavnostní ceremoniál. Na červený koberec dorazila v outfitu hvězdy filmů pro dospělé a předvedla nepřirozeně podepřená ňadra, která pochodovala půl metru před ní, i povadlou zadnici zahalenou jen síťovanými punčochami.

Opravdové peklo však přišlo až v okamžiku, když Madonna dostala příležitost opepřit galavečer svým vystoupením. Diváci v sále se tak dočkali premiéry písně Living for Love, již zpěvačka doplnila lacině lascivní show. V 56 letech na jevišti řádila v kostýmu ze sexshopu a nechala se osahávat rohatými tanečníky, čímž spíše než hudební legendu připomínala vysloužilou pornoherečku. Po tomto úletu je Madonna zajisté v pekle očekávaným hostem, a to nejen v tom módním.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám