Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali, že hlavní hvězdou letošního Plesu v Opeře se stane Mika Häkkinen. Za to, že „létající Fin“ přiletěl do Prahy, může hlavně Tereza Maxová (52), s jejíž nadací ples už pět let spolupracuje.

„Je skvělé být tady mezi přáteli. Jsem moc rád, že mě Tereza na ples pozvala. Za svůj život jsem pomáhal charitám různého druhu, ale spojit se s projektem, který pomáhá dětem, je pro mě obrovskou ctí,“ nechal se na dnešní tiskové konferenci slyšet Häkkinen, který bude dnes večer přítomný dražbě své vlastní kombinézy.

Bude jeden z nejpopulárnějších pilotů Formule 1 dnes ve Státní opeře taky tancovat? „Samozřejmě, že budu tancovat. Mám rád tanec a vždycky si to užívám. Je vždy těžší tancovat při takovéto příležitosti, kdy mají ženy dlouhé šaty, ale věřím, že to nějak zvládnu,” reagoval na otázku Super.cz Mika.

Häkkinen dorazil s partnerkou Markétou Remešovou Kromatovou do české metropole včera. Hned zítra se vrací zpět domů do Monaka. „Českou republiku jsem navštívil mnohokrát, mám pocit, že poprvé jsem zde byl v roce 1996. Moje přítelkyně je odsud, mám rád tuto zemi. Česká republika je velmi podobná Finsku, je to krásná země orientovaná na přírodu, lidé jsou milí a pohodoví,” nechal se slyšet slavný jezdec.

Před plesem závodníka čeká návštěva staré knihovny v Augustiniánském klášteře, kde je ubytovaný a vzhledem k pěknému počasí se vydá na procházku po historickém centru Prahy.

Reklama

Další články

Načítám