Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podle lékařů z nemocnice Emory University Hospital v Atlantě, kam byla Bobbi Kristina Brown (21) v úterý převezena po jejím domnělém pokusu o sebevraždu z nedělního rána, jí již nelze víc pomoci. Dcera Whitney Houston a Bobbyho Browna je navzdory spekulacím o odpojení od přístrojů údajně stále udržována v umělém spánku, ale podle zdroje blízkého rodině se její nejbližší scházejí u jejího lůžka, aby jí mohli říct sbohem.

Čtyři dny poté, co bylo bezvládné tělo Bobbi Kristiny nalezeno v jejím domě ve vaně plné vody, si rodina musela vyslechnout krutý verdikt, že pro ni už nic víc nelze udělat. „Každý se s ní přichází naposledy rozloučit,“ citoval jednoho z členů rodiny magazín People.

Zprávy jsou obzvlášť zdrcující pro jejího otce. „Bobby od včerejška stále jen pláče. Všichni truchlíme,“ dodal zdroj.

„Kdybyste ji viděli, mysleli byste si, že jen spí,“ nemůže stále uvěřit diagnóze další z rodinných příslušníků. „Stále si uchováváme nějakou naději. Modlíme se, aby Bůh oživil její tělo.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám