Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) dosáhla jednoho z největších úspěchů ve své dosavadní kariéře. Za roli rádkyně jménem Ona v muzikálu Sněhová královna byla nominována na prestižní cenu Thálie v oboru muzikál, opereta nebo jiný hudebně dramatický žánr.

Jejími konkurentkami v „boji“ o prvenství jsou Hana Fialová, která ztvárnila Edith Piaf v inscenaci Edith a Marlene a Zdena Herfortová za roli Ody Mae Brownové v inscenaci Duch.

„Přiznávám, je to velice příjemné překvapení, ovšem zůstávám nohama i rozumem na zemi. Je to moje první nominace a už to, že jsem mezi třemi vybranými, je pro mě veliká čest a vážím si toho. Jak všechno dopadne, bude jasné koncem března v Národním divadle, ale už teď, ať dopadnu, jak dopadnu, cítím, že je to další malý krůček v mé kariéře,“ podotkla skromně Nosková.

Jak doplnila, role rádkyně je hodně negativní. „Jsem strašně zlá, pořádná záporačka, takže moc fanoušků v hledišti nemám a hlavně mne nemají rády děti. Bohužel, je to tak, ovšem na druhou stranu role je to parádní, což ocenila i odborná porota,“ dodala zpěvačka, která se připravuje také na roli Evelyn v chystaném muzikálu Přízrak Londýna, který bude mít premiéru 11. března v Divadle Hybernia.

„Tam mne návštěvníci představení poznají z úplně jiné stránky. Hraji hodnou, milou a trošku naivní holčinu,“ uzavřela Nosková.

Myslíte si, že si Míša Nosková zaslouží nominaci na cenu Thálie?
Ano, je výborná muzikálová zpěvačka
12,5 %
Ne, ne jiné zpěvačky zpívají v muzikálech mnohem lépe
87,5 %
Celkem hlasovalo 9026 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám