Hlavní obsah
Článek

Susan Schneider, která ovdověla po srpnovém dobrovolném odchodu Robina Williamse (†63), se podle serveru TMZ začala dožadovat majetku po slavném herci a komikovi. Na jeho tři děti podala žalobu, v níž se mimo jiné uvádí, že pár dní po smrti Williamse někdo z jejich společného domu odcizil některé věci, na které cítí nárok. Podle listu New York Post k podání žaloby mělo dojít dokonce už v prosinci.

V soudním spise se prý nachází i zmínka o tom, že po hercově smrti byly zrušeny některé služby v domě včetně donášky novin. Williamsovy děti Zak (31), Zelda (25) a Cody (22) však mluví trochu jinak a Schneider obvinili z pokusu o získání peněz a ignorování hercových přání a poslední vůle.

Děti se domnívají, že se Schneider snaží předefinovat některé uvedené aspekty ke svému prospěchu, ačkoli je jasné, že Williams ve své poslední vůli přenechal většinu svého majetku dětem včetně Oscara za vedlejší roli ve snímku Dobrý Will Hunting a další herecká ocenění.

Robin Williams přitom údajně po dvou neúspěšných manželstvích, které jej připravily dohromady o 30 miliónů dolarů (730 miliónů korun), s třetí ženou podepsal předmanželskou smlouvu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám