Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz včera již informoval, Agáta Prachařová (38) s Jakubem Prachařem (40) procházejí těžkou manželskou krizí. Prosáklo, že modelka nedávno měla odletět na nákupy do USA, místo toho ale měla trávit hodně času s hokejistou Jiřím Tlustým. To se nejdřív zdálo jako informace hodně přitažená za vlasy, než Super.cz kontaktoval sám Jakub Prachař. Protože byl nakvašený na svou ženu, náš článek do puntíku potvrdil. Redakce se nyní dostala ke zprávám, jak na údajné zálety své ženy přišel!

Hlavní roli v tom všem hrál paragon z amerického obchodu. „Jenže měl být z jiného města, než kde Agáta údajně celou dobu měla nakupovat. Snad přímo z Raleigh v Severní Karolíně, kde Tlustý hraje. Jakubovi to pálí, tak se nevinně manželky zeptal, v jakém že hotelu to byla ubytovaná. Na to ale jeho žena nebyla připravená, tak plácla jméno jednoho hotelového řetězce, který však vůbec žádný hotel v tom městě, kde měla přebývat, nemá. A už byl oheň na střeše. Prý se to snažila ještě uhasit spolu s Tlustým, kterého podle svých slov vůbec nezná, ale už to bylo marné,“ dozvěděli jsme se od zdroje, který nám původně vyžvanil i zprávy o samotné možné nevěře Agáty.

Ta se včera snažila hasit, co se dá. Zveřejnila fotku, kterou chtěla popřít manželskou krizi, vůbec se jí to ale nepovedlo. Volala také do redakcí s tím, že jsou s manželem šťastní, ten za ní ale pokřikoval, že to není vůbec žádná pravda.

A když jsme se domákli toho, že první nával emocí Jakub už zvládl a měl začít litovat i telefonátu našemu redaktorovi, kterého miluje víc než severokorejské rakety země-vzduch, zkusili jsme se ho optat, zda si to s ženou skutečně už vyříkali. „Lhát se nemá, že?“ reagoval jen stručně. U Prachařů to bude ještě zajímavé…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám