Hlavní obsah
Článek

Se zpěvačkou Yvettou Blanarovičovou (60) jsme se dlouho neviděli, ale nedošlo nám, že vlastně ani nebyla ta možnost. Leda bychom odjeli do zahraničí. Yvetta půl roku v Česku prakticky nebyla. Také jsme se potkali na otevření nové pobočky cestovní agentury. A tak jsme povídání začali cestováním.

Předzvěstí toho, že se rozjede do světa, bylo už to, když dostala titulní roli v muzikálu Mata Hari. "Ne, že bych chtěla skončit před hlavní pušky, ale pokud jde o cestování, tak trochu ve stopách Mata Hari jdu. Byla jsem jako ona v Indonésii, v Himalájích, arabských zemích. Ale mojí velkou láskou je Karibik, který jsem projela na lodi," svěřila zpěvačka.

A kam by nám doporučila jet, když venku vládne zima? "Nádherná je Kuba. Když ji chcete procestovat, nepotřebujete ani tolik peněz. Já cestuju pořád. Byla jsem pár měsíců na Miami, a i dnes ráno jsem vstávala ve čtyři, abych stihla tuhle akci. Byla jsem u italských hranic. Já jsem vlastně půl roku ani v Čechách nebyla a ani jste si toho nevšimli," vyprávěla.

Když jsme ji tak poslouchali, měli jsme pocit, že je stále na cestách, a nezněla tak, že by to bylo zrovna pracovní. "Užívám si. Je to napůl soukromé, ale pořád pracuji. Musím být na mailu i na telefonu. Ale nic neplánuji. Přemýšlím o tom, co je teď, a to je příjemně vyvážené. Jsem v příjemné rovnováze," uzavřela s úsměvem s tím, že v Česku se zdrží jenom čtyři dny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám