Hlavní obsah
Článek

Vítěz loňského Muže roku Tomáš Dumbrovský (24) z Brna odletěl reprezentovat Českou republiku na celosvětovou přehlídku mužské krásy Mister International, ještě předtím se ale vysvlékl při zkrášlovacích procedurách a fanynkám se tak pochlubil tím, jak tvrdě na sobě zamakal. A ukázal téměř všechno!

„Investoval jsem do příprav hodně času. Nejvíc jsem piloval angličtinu, potřeboval jsem ji zdokonalit. Do toho ještě studuji právnickou fakultu v Olomouci. Je toho hodně, ale určitě nelituju své účasti v Muži roku, protože mi ta soutěž umožnila podívat se do světa,“ říká Tomáš, jehož následovníci se do příštího ročníku ještě mohou nějakou tu chvíli hlásit.

O brněnského fešáka se staral VyVolený Pity, který se dal právě na kosmetiku a masérství. A přestože se mu stejné pohlaví líbí, doma má přítele a možnosti, že si může sáhnout na pohledného chlapa, tak nijak nevyužíval.

„Je ale skvělé, že i čeští muži na sobě dokáží zapracovat a pečovat o své tělo. V posledních letech se tento trend rozmáhá a ženy mohou být spokojené,“ říká Pity, který udělal Dumbrovskému zábal v bahně z Mrtvého moře, které čistí póry a dává kůži výživu.

Tomáše jsme se zkusili zeptat na to, jestli je vůbec k mání. Tohle téma ale úplně zazdil. „Nezlobte se, nechci se o tom bavit,“ utrousil jen. Rýsuje se snad něco, o čem raději ještě nechce mluvit?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám