Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme krásnou herečku Hanu Vagnerovou (41) viděli s jejím přítelem poprvé před dvěma a půl rokem na karlovarském filmovém festivalu, nemohli jsme se zbavit dojmu, že tenhle pankáč s čírem se k vždy upravené krásce zrovna moc nehodí.

Martin Žiaran se ale vyklubal jako motýl z kukly, shodil podivný účes, a dokonce jako kameraman získal i prestižní ocenění. Cenu filmové kritiky dostal za film Hany, kde jednu z hlavních rolí ztvárnila jeho přítelkyně spolu s Jitkou Schneiderovou (51).

Když jsme se v divadle Archa s Hankou potkali, celá zářila. "Myslím, že ceny byly rozdělené správně, když ji dostal můj kluk," smála se. Jen ji v tu chvíli trápilo, že už půl hodiny nemůže přítele nikde najít. "Doufám, že nezačal oslavovat beze mne," řekla Super.cz.

"Ten film byl hrozně náročný, točilo se na jeden záběr, takže ta kamera byla hrozně komplikovaná a on to udělal skvěle," je na přítele pyšná Hanka, které to jako vždy velmi slušelo. "Vzhledem k tomu, že byl Martin nominovaný, tak jsem chtěla být ten hezký doprovod. A kdyby se to náhodou nepovedlo, tak aspoň aby někdo zazářil," žertovala.

A kde můžeme Vagnerovou kromě filmu Hany, který už je na DVD, vidět? "Momentálně běží Vraždy v kruhu, mám natočenou Expozituru dvojku, a teď se věnuju divadlu. Máme za sebou premiéru v Rubínu, kterou napsal Petr Kolečko a jmenuje se Přirození. Přijďte se podívat," zve do divadla herečka.

Reklama

Další články

Načítám