Hlavní obsah
Článek

Jako by nestačilo, že Josef Rychtář (65) byl nedávno bývalým spolupracovníkem Stanislavem Lysým obviněn z toho, že hrubě zanedbával své povinnosti při ostraze budov, teď přišlo další podezření! Po našem předchozím článku se nám ozval člověk, který byl s vdovcem po Ivetě Bartošové (†48) také pracovně ve styku coby jeho klient, a tvrdí o něm dost husté věci!

„Naši firmu vykradli několikrát během doby, kdy jsme byli napojeni na Rychtářův centrální pult ochrany, a samozřejmě tam také bylo podezření, jestli za tím nemůže být on. Bylo to vždy takové pochybné. Vím i o dalších případech, včetně soukromé osoby, které hlídal dům, a ten byl přes den vykraden,“ tvrdí muž, jehož identitu známe, s ohledem na jeho bezpečnost ji ale nebudeme uveřejňovat.

A proč přes to všechno s Rychtářem nerozvázal spolupráci? „Bral jsem to tak, že dokud nás hlídá, platíme si takzvané výpalné. Když už to přerostlo nějakou míru, ukončili jsme spolupráci,“ pokračuje. Jestli i jemu se mělo stát, co popisoval Lysý, totiž že se říčanský bezpečák mstil bývalým klientům tím, že jim údajně poškozoval majetek,o tom nechtěl hovořit.

O podnikateli Rychtářovi vůbec nemá valné mínění. „Tady za minulého režimu platilo, že když někdo vykradl chatu, byl to Rychtář, když bylo ukradené auto, byl to Rychtář. Byla to taková partička. Jeden z nich se pak stal státním policistou, druhý městským,“ vybavuje si závěrem starousedlík z města, odkud Rychtář pochází.

Reklama

Další články

Načítám