Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Všichni, kdo nemohou osobu Ornelly Štikové (31) ani cítit, by se asi měli zaradovat! Od jednoho pohledného mladíka totiž dostala pár facáků, až upadla na zem. Zhlédněte video z natáčení videoklipu, v němž vystupuje i jako rajda u tyče, a sami posuďte, zda scény z domácího násilí vypadají věrohodně!

Videoklip vznikl k písni Nádherná, kterou nazpívali Jan Bendig (30) se slovenskou pěveckou divou Gitanou. „Text je věnovaný tisícům žen, které domácí násilí zažívají. Klip je o tom, že Ornella je doma týraná, za všechno mlácená, její malé děcko to všechno vidí. Nakonec to skončí happy endem, když od tyrana uteče,“ říká Bendig.

Ten sám nikdy na žádnou drahou polovičku vyznávající pravidlo „škoda facky, která padne vedle“ nenarazil. Ani Ornella ne. Narazila prý zatím jen na samé gentlemany. „Je to dobrá věc, upozornit víc na tu problematiku. Obětí je mnoho. Dokonce znám dvě ženy, které jsou vlivné, vedou nadnárodní společnosti, a i těmto ženám se tyto věci dějí, protože mají doma zakomplexovaného muže, jenž je na tom hůř. Tohle osloví všechny,“ prozradila na mikrofon Super.cz Štiková.

Mládenec Ondřej Valenta, talentovaný model se zkušenostmi i ze zahraničí, se tvářil téměř nešťastně, když jsme mu řekli, že o něm na place koluje, že po jeho sehrání scény s týráním Ornelly skončila mediálně notně „profláklá“ celebritka v rukách lékařů. „Tak to vůbec nedopadlo. Vůbec jsem se jí nedotkl. Je pravda, že jsem měl problém vystupovat v takovém klipu, v soukromí jsem něco takového zažil. Moje kamarádka si prožila takovéto dětství. Vybavil jsem si teď momenty, kdy jsem jí pomáhal v nejtěžších chvílích. Není to nic příjemného,“ uzavřel Valenta.

Reklama

Další články

Načítám