Hlavní obsah
Článek

Nedá se říct, že by tuhle zimu mrzlo, až by praštělo, ale stejně...Kdo by se raději neválel na pláži? Za tropickým vedrem se vydali i moderátoři Evropy 2 Patrik Hezucký a Petr Cerha známý jako Nasty.

Oblíbený bavič Patrik Hezucký se s přítelkyní Nikol vydal na pohodovou luxusní dovolenou do Thajska. Čerpal tak síly na další maraton Ranní show, která startuje ve složení Leoš Mareš, Patrik Hezucký a bombucman Jakub Kohák opět 19. ledna.

Oproti tomu adrenalinový nadšenec Nasty (Petr Cerha) se svojí dlouholetou láskou Anetou podnikli mnohem větší dobrodružství. Někomu by se mohlo zdát, že až sebevražednou misi. Na Seychelách si zaplavali s rejnokem, a dokonce se vydali i na zakázaný žraločí ostrov, který své jméno nezískal náhodou. U ostrova není přístav, takže si tyhle dvě hrdličky musely zaplavat se žraloky, aby se na pevninu dostaly.

„S Anet máme rádi zvířata, ať už je to pes, chobotnice nebo bobr. Proto jsme želvy, žraloky, pavouky a ostatní exotickou faunu přímo vyhledávali. I přes to, že nás někteří domorodci varovali, že na jistá místa není dobré vstupovat. To pak máte pocit, jako když jste v počítačové hře s jedním životem,“ shrnul své dojmy moderátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám