Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, hvězda ze SuperStar Honza Bendig (30), který před nějakým tím časem konečně přestal napínat své zamilované fanynky a přiznal, že má radši stejné pohlaví, chystá veselku. Jeho přítel Lukáš ho dojemně požádal o ruku a on souhlasil. Svatba se chystá na červen ve vesnici Hoštice v jižních Čechách, odkud pochází Zdeněk Troška (70), který tu také natočil slavnou trilogii Slunce, seno… . A právě v duchu filmů se uzavření registrovaného partnerství tohoto páru ponese!

Kluci snímky milují nadevše (dokázali to i tím, že se do Hoštic vydali na dovolenou a vyfotili se zde s nesmrtelnou Konopnicí), a tak není divu, co chystají. „Nápadů je strašně moc, ale chci to nechat jako překvapení. Lukáš by naopak vše vyzradil. Můžu jenom říct, že tam nebude chybět jezdící postel,“ naznačil pro Super.cz Honzík v narážce na pojízdnou noclehárnu filmové babičky, která si v prvním díle vyjela na výlet. Zato příjezd vlaku se svatebčany, kteří by museli vyskakovat za jízdy, protože souprava má zpoždění, se nechystá.

„Je to velký den pro mě i pro Lukáše, velký životní krok dál. Za chvíli začnou přípravy a já se asi zabiju. Chci, aby svatba byla perfektní a krásná, bude na tom moc práce,“ dodal Bendig, jehož jsme potkali na natáčení videoklipu k písni Nádherná, kterou nazpíval se slovenskou zpěvačkou Gitanou. Ve videu si kromě nich zahrají Ornella Štiková nebo úspěšný model Ondřej Valenta.

Reklama

Další články

Načítám