Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Díky thrilleru Zmizelá se Rosamund Pike stala jednou z nejostřeji sledovaných hvězd uplynulých měsíců. Krásná herečka má na dosah ruky Zlatý glóbus a nejspíš i Oscara, a tak se pár týdnů po porodu objevila na filmovém festivalu v Palm Springs, aby si užila vrchol své kariéry.

Rosamund Pike se v minulosti objevila v bondovce Dnes neumírej či adaptaci románu Pýcha a předsudek, který nechybí ve sbírce žádné milovnice červené knihovny. Letos však na filmovém plátně předvedla, že vzhled není její jedinou předností. V psychologickém thrilleru Zmizelá Rosamund předvedla výkon, který jí právem zajistil nominaci na Zlatý glóbus, o nějž se brzy utká s Julianne Moore (63) či Reese Witherspoon (48).

Atraktivní a talentovaná herečka prožívá nejúspěšnější období své kariéry, k němuž přibyly i mateřské povinnosti. Rosamund Pike se 2. prosince stala maminkou, ale druhý syn, jehož jméno stále tají, si musí začít zvykat na to, že jej porodila hollywoodská hvězda.

Pike totiž nesmí před vyhlášením oscarových nominací zahálet a v Palm Spring předvedla, že je i krátce po porodu připravená zazářit na slavnostním ceremoniálu. Rosamund vypadala v krátkých rozšířených šatech skvěle a nikdo by nevěřil, že ještě prožívá šestinedělí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám