Hlavní obsah
Článek

Jestli se někdo z českých opravdových nebo pseudo hvězdiček na internetu, co se týče selfíček, opravdu činí, je to mladší sestra Ornelly Štikové Charlotte. Dívka, která se neváhá snad obden pochlubit nějakou tou vyprsenou fotkou, se pyšní velkými přírodními vnadami číslo šest. A fanoušci její pravidelné výlety do říše nejrůznějších choutek milují. Podívejte se, čím nás letos nejvíc potěšila!

V lednu to vypadalo, že si spíš špeky než ňadra narvala do dekoltu (s tím ostatně letos měla problémy víckrát), v únoru vystavovala prsa se svou sestrou. V březnu se zdálo, že konečně zhubla, ale šestky jí zůstaly. Sem tam ukazovala tak obří dekolt, že se jí vůbec nedalo dívat do tváře. Hrudník ji ale jednou také přivedl do velkého maléru. A jindy to bylo málem na sociálku, když ještě jako sedmnáctiletá vystavila video, jak pije pivo na ex.

A když už se zdálo, že nás nemá čím dalším překvapit, začala zveřejňovat fotky svého zadečku. Pak se pochlubila i tangy, kterými vylekala Prahu. Naštěstí brzy hodila zpátečku a vrátila se ke své klasice. Asi nejvíc překvapila fotkou ňadra přitlačeného k posteli.

Na konci roku nám trochu víc nakynula, někteří si myslí, že vypadá jak kulička.

Tak uvidíme, čím překvapí příští rok...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám