Hlavní obsah
Článek

Kvůli tomuhle sympaťákovi zapínají první program České televize krátce před osmou večerní nejen sportuchtiví muži, ale i dámy! Jan Smetana, dlouholetá opora sportovní redakce veřejnoprávní stanice, totiž ani věkem neztrácí nic ze svého charizmatu, spíš naopak. Smíšek, jenž svou prezentací zpráv ze světa sportu vyvolává v divácích dobrou náladu, navíc nyní bude uvádět soutěž Míň je víc!, a hrozí mu tak, že se snad, nedej bůh, z něj stane celebrita!

„Míň je víc! je soutěžní pořad, ve kterém vyhrává soutěžní dvojice s nejnižším bodovým skóre. Každá soutěžní otázka byla položena stovce respondentů a úkolem soutěžních párů ve studiu je najít odpověď nejen správnou, ale zároveň takovou, na kterou si vzpomněl co nejmenší počet ze zmíněného sta respondentů, nebo ještě lépe takovou, na kterou si nevzpomněl nikdo ze sta dotázaných,“ vysvětluje princip Smetanova pořadu Česká televize.

Smetana se ale neangažuje jen na obrazovce. Snaží se bojovat proti „zvířecí mafii“, tedy některým množírnám. Kvůli tomu se s lidmi, kteří se projektu také zúčastní, stal prý i terčem zastrašování a šikany. K tématu se dostal poté, co se nechal napálit prodejkyní štěňátek. Jedno chtěl koupit své dceři, bylo však nemocné a ukázalo se, že někteří obchodníci se zvířaty používají velmi nekalé praktiky a týraná zvířata chovají v šílených podmínkách.

Související témata:
Brány

Reklama

Další články

Načítám