Hlavní obsah
Článek

Fenomenální muzikál Fantom opery trhá v Praze rekordy. Zájem o vstupenky je neskutečný a přidávají se další a další představení, aby se stihl vykrýt. Ani o Vánocích nebudou mít herci pauzu. "Hrajeme prakticky celé vánoční svátky," řekl Super.cz producent František Janeček (79).

Žádné vánoční překvapení ani dárečky ovšem svým hercům nechystá. "Myslím, že právě Fantom je pro všechny, včetně mě, dárkem největším. Koneckonců nám to dávají najevo i diváci, když každé představení pravidelně končí standing ovation," míní.

"Myslím, že se spousta lidí i vrací, protože tehdy se Adrew Lloyd Webber opravdu vyznamenal. Je to nádhera," je přesvědčený. Radost mu dělají i prodeje lístků, které se před Vánocemi opět zvedly. "Hodně lidí kupuje vstupenky na Fantoma jako vánoční dárky. A myslím, že v lednu už budeme nasazovat do prodeje i lístky na leden a září," uvedl.

Jediné volno, které účinkujícím povolil, je deset dní v lednu. "Pojedou k moři, do hor, budou odpočívat, aby od 15. ledna zase mohli začít pracovat. Odjedu i já, do Ameriky, kde mě čekají údržbářské práce, protože jsem tam rok nebyl, kvůli Fantomovi nebyl na nic čas," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám