Hlavní obsah
Článek

Jsou mladí, pohlední a neklidní! V české verzi muzikálu Mamma Mia! nehrají jen slavné české zpěvačky a herečky, ale taky pánové, kterým skoro ještě teče mléko po bradě, testosteronu mají ale na rozdávání a ženská část ansámblu včetně těch největších celebrit je miluje!

Tomáš Smička je především tanečník a znát ho můžeme i jako přítele Kamily Nývltové (34). Tělo má jako z ocele a kdo ví, jestli Kamila neudělala chybu v tom, že se do muzikálu, který je tak úspěšný, že má před páteční premiérou už přes 63 tisíc prodaných lístků, také nepřihlásila. Aby později nelitovala!

Druhým pohledným mladíkem je Jan Kopečný, který si zahrál už v muzikálu Romeo a Julie, ale i v mnoha dalších. „Z jeho čokoládových očí jsou kolegyně takříkajíc u vytržení,“ směje se umělcův muzikálový parťák. Tak uvidíme, jestli to mezi chlapci (oba hrají postavu mladého ženicha Skye) a dámami v souboru, jimž vévodí Alena Antalová (51), Daniela Šinkorová (51), Sabina Křováková nebo Ivana Chýlková (60), nezajiskří nakonec i jinak než pouze profesně…

Reklama

Další články

Načítám