Hlavní obsah
Článek

Filmová legenda Johnny Depp (51) nejspíš svou milou pod čepec jen tak nedostane. Amber Heard prý ve svých osmadvaceti letech ještě není připravená se usadit a stát se jeho ženou. Snoubenci tak plány na veselici odkládají. Pokud by totiž chtěli dostát rčení ‚do roka a do dne‘, měli by se svatební zvony rozeznít do ledna příštího roku. Nyní je tak jasné, že se zatím další hvězdné svatby nedočkáme.

„Johnny je do ní bláznivě zamilovaný, ale v jejich vztahu panují určité zmatky. Momentálně svatba nepřichází v úvahu,“ sdělil zdroj z jejich okolí magazínu People.

Zásnuby páru s třiadvacetiletým věkovým rozdílem před necelým rokem překvapily veřejnost zvlášť proto, že Deppově ex Vanesse Paradis se herce nepodařilo dostat před oltář ani po dvou dětech a dvanácti společných letech.

Právě věkový rozdíl se prý po opadnutí největší zamilovanosti začíná projevovat nejvíc. Druzí zase mluví o hereččině zainteresovanosti ke stejnému pohlaví. Amber se sama bisexuální orientací netají, v minulosti měla hned několik vztahů se ženami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám