Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka Hlasu ČeskoSlovenska Elis se stala na letošním Slavíkovi Objevem roku. Módní kritici sice kroutili hlavou, co si to na sebe oblékla, ona ale byla z originálního outfitu nadšená.

"Měla jsem na oblékání asi tři minuty. Předskakovala jsem úžasné zpěvačce Zaz, která dnes vystoupila v Praze. Odzpívala jsem, oblékla tento model od Jitky Štauder, a běžela do Státní opery. Člověk má být oblečením expresivní, má ukazovat, jaký je. Tímto oblečením ukazuju svoji náladu, to, jaká jsem," říká Elis, pro kterou je velmi charakteristický i účes, který nemění.

"Dlouho jsem přemýšlela nad podobou, která bude jen moje. Pořád jsem zkoušela a nakonec jsem přišla na tento účes," vysvětluje Elis.

Zpěvačka od Hlasu ČeskoSlovenska přibrala a nyní se rozhodla s tím něco dělat. "Od Hlasu jsem trošku, tedy trošku víc, přibrala, mám totiž strašně moc ráda jídlo. Snad to zase dostanu pod kontrolu. Nastěhovala jsem se do domu, kde je v přízemí fitko, tak už nebudu mít výmluvu. Snad to ještě není tak hrozné, na zápasnici sumo to ještě není," dodala s úsměvem krásná Elis.

Reklama

Další články

Načítám