Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku a herečku Milušku Voborníkovou ve společnosti moc často nevídáme, takže jsme využili toho, že se stala kmotrou videoklipu začínající zpěvačky Alice Bonde, abychom ji vyzpovídali. Dozvěděli jsme se, že stále vystupuje, spokojeně žije s manželem Petrem Spáleným a jediné, k čemu se ještě nedostala, je babičkovská role.

"S Petrem a mnoha našimi přáteli vystupujeme s kapelou Apollo a pak jednou měsíčně v divadle Semafor v představení Návštěvní den Miloslava Šimka, kde vzpomínáme, ale vesele, na všechna naše vzájemná setkání," svěřila zpěvačka.

Ta před dvěma lety vdávala jedinou dceru, a tak nás zajímalo, zda už ji stihla udělat babičkou? "Dcera už je opět šťastně rozvedená, takže babičkou jsem jen Petrovým prostřednictvím, protože jeho dcery děti mají," prozradila.

Miluška si pořád udržuje stejnou image jako před lety, i když letos oslaví pětašedesátiny. "Víte co, mně už ty vlasy stejně jinak nedrží," smála se. A pokud jde o udržování štíhlé postavy, žádný zvláštní recept nemá. "Pracuji na zahrádce a chodím na procházky se psem. Jinak nic zvláštního nedělám," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám