Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již nedávno uvedl, před pár týdny od Josefa Rychtáře (65) odešel jeho dosud nejvěrnější nohsled, zvukař Stanislav Lysý. Ten se nyní exkluzivně naší redakci vyjádřil k tvrzení vdovce po Ivetě Bartošové, že zpěvačka navždy zůstane v jeho srdci a na žádnou jinou nemá a ani neměl pomyšlení, čímž chtěl vyvrátit tvrzení své opravdu zvláštní kamarádky, prý už bývalé prostitutky Jany Podlešákové, že má milenku a bude otcem. Všechno je ale, zdá se, úplně jinak, než říčanská mlátička tvrdí!

„Jestli měl Pepa nějakou ženu po Ivetině smrti? Řeknu vám to takhle: i když to s jeho inteligencí není nejslavnější, má ohromný dar všechny kolem sebe oblbnout a okouzlit. Chlapy i ženy. Naše okolí nám říkalo, ať si od něj nenecháme nic nakecat, ale bylo to marné, slepě jsme mu důvěřovali. Nechali jsme ze sebe udělat blbce,“ řekl exkluzivně Super.cz Lysý, jehož po sebevraždě zpěvačky Rychtář označil za věrného souputníka a nejbližší osobu na světě, které strašně moc za všechno vděčí. Pánu uren byl měsíce nejblíž ze všech, a jestli by si Rychtář našel milenku (nebo milenky), byl by to právě on, kdo by o tom věděl ze všech nejlíp.

„Opravdu se mi o tom nechce nějak podrobně mluvit, nezlobte se. Je to ale prostě chlap, který má své potřeby. A ty nikdy nezanedbával,“ dodal sice neurčitě, ale přitom naprosto jasně zvukař Standa.

A komu věřit víc? Rychtářovi, který už byl mnohokrát přistižen při lži, nebo jeho bývalému nejlepšímu kamarádovi, jenž podle svých slov prohlédl a nechce mít s někým takovým nic společného? Jak známe říčanského vdovce, zvukař se teď může těšit na spršku temných esemesek plných nepokrytě projeveného vděku za své služby…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám