Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Návrhářka Beata Rajská (61) má sice během roku mnoho přehlídek, ale ta nejprestižnější je vždy koncem roku v nějakých neobvyklých prostorách. Tentokrát to byla Betlémská kaple a i mistr Jan Hus, jenž tam kázával, by se určitě zálibně podíval na krásky v Beatiných modelech.

Loni, když se při tvorbě inspirovala svojí cestou do Afriky, byla Rajská trochu odvážnější, ale i letos, kdy pro ni byla prý inspirací prostě žena a svoji kolekci nazvala Gender, bylo oč stát. A pro pány byly přitažlivé zvláště odhalenější modely, které si můžete prohlédnout v naší galerii. "Inspirovala mne ženskost, využila jsem hodně flitry, glitry a podobně," uvedla Beata.

Návrhářka neřeší, aby byly hvězdami mola známé modelky, ale chce hlavně dívky, které dokáží její šaty nejlépe vynést. Letos mezi ně patřily mj. Aneta Vignerová (36), na niž se přišel podívat staronový přítel Michal Zeman, nebo Tereza Zimová, jež poprvé předváděla na velké módní show ve svém krátkém sestřihu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám